Начало / За нас

За нас

Strategize! е мениджмънт консултантска компания-бутик.

Ние сме практици. Нашите услуги представляват реално практическо съдействие за постигане на конкретни резултати. Съгласуваме методология, която следваме заедно, провокираме, обучаваме, даваме пример, помагаме на работното ви място – заедно постигаме конкретните резултати, които вие целите.

Предоставяме практическо съдействие и практически обучения в основните области на управление на компанията: стратегия, (ре)организация, финанси, маркетинг, продажби. Целим подобряване на представянето на бизнеса на нашите клиенти. Екипът от консултанти в нашата експертна мрежа са професионалисти с богат опит и умения в различни области.

Вие познавате най-добре своя бизнес. Нашата роля е да задаваме правилните въпроси, да провокираме с опит от други компании и индустрии, да предоставим „тренировъчна площадка” за изграждане на нови умения. Услугите ни са ориентирани изцяло към практически приложими знания, умения и действия, които имат реален ефект в ежедневната работа на вашата компания.

Нашата цел е да ви съдействаме да надградите вашата експертиза и умения, за да постигате по-добри резултати. Ние вярваме, че бизнесът винаги ще се стреми към подобрение на резултатите от дейността. Пазарът го налага, собствениците го изискват. Ние залагаме на тази необходимост от постоянни подобрения и специализираме в практическо съдействие за постигане на подобрение в крайните ви резултати.


Светлан Станоев

Светлан Станоев

+359 88 943 14 40, sstanoev@strategize.bg

Цветелина Тенева

Цветелина Тенева

+359 88 867 60 65, tzteneva@strategize.bg

Владислав Янков

Владислав Янков

+359 88 867 65 44, viankov@strategize.bg